У Житомирі патрульні затримали парубка з міні-магазином наркотиків

У Житомирі патрульні затримали парубка з міні-магазином наркотиків

22.06.13 18:53 0 810
Близько 23.00 інспектори батальйону патрульної служби під час охорони громадського порядку звернули увагу на підозрілого парубка. Хлопець перебував в неадекватному стані, до того ж під час поверхневого огляду у кишенях його штанів знайшлася рослинна наркосировина. Після прибуття слідчо-оперативної групи і огляду у присутності понятих речей парубка список наявних наркозасобів значно зріс.

Хлопець, що повільно йшов від центра міста, привернув увагу міліціонерів непевною ходою та натягнутим на голову капюшоном.

- Зазвичай, таким чином намагаються залишатись непоміченим, ховають обличчя й загалом зовнішність, аби їх не пізнали у разі чого, - розповідає старший наряду командир роти батальйону патрульної служби при УМВС України в Житомирській області Олег Торчук. – Тому ми зупинили патрульне авто й вийшли до хлопця перевірити підозри.

Побачивши міліціонерів, молодик занервував і зовсім заплутався у власних словах. Врешті на стандартне запитання про наявність заборонених речей знітився і промовчав. Як з’ясувалося, у кишені штанів хлопця знаходилася «трава» - суха подрібнена зелена маса рослинного походження.

До місця події було викликано слідчо-оперативну групу Богунського РВ УМВС і, як згодом з’ясувалось, недарма. Під час огляду рюкзака, який хлопець тримав за плечима, знайшлися й інші наркотичні засоби, так би мовити, на будь-який смак. Правоохоронці виявили 9 поліетиленових пакетиків, заповнених порошкоподібною речовиною світло рожевого кольору, ймовірно амфетаміном, медичний шприц, частково заповнений рідиною коричневого кольору, певно опій, паперові серветки з плямами речовини рожевого кольору та сильнодіючі медичні препарати у формі таблеток і ампул. До того ж, серед ретельно спакованих речей були й двоє аптечних вагів, призначених для зважування малих доз препаратів, та інші специфічні речі.

Наразі все вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області.

За вказаним фактом, повідомив начальник Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Олег Марковський, розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Перевірка всіх обставин триває.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ