Аварія на Тернопіллі дивом не забрала майже десяток життів

Аварія на Тернопіллі дивом не забрала майже десяток життів

22.06.13 19:18 0 1702
Аварію, що трапилася на одній з вулиць селища Товсте Заліщицького району Тернопільської області, інакше як дивом не назвеш.

У смертельній небезпеці, що її створили двоє водіїв, опинилися щонайменше семеро випадкових перехожих та пасажир «Мерседеса».  З них найважчі ушкодження отримав чотирирічний хлопчик – дитина з відкритою черепно-мозковою травмою у коматозному стані доправлена до обласної лікарні. Решту учасників ДТП та свідки  відбулися хто тілесними ушкодженнями, а хто переляком.

Правоохоронці, котрі ретельно вивчали відеокадри аварії , що їх зафіксувала камера однієї з крамниць, кажуть, що людських жертв вдалося уникнути дивом.

Однозначно вказати винуватця дорожньо-транспортної пригоди наразі неможливо, адже на відео видно, що порушення допустили як і водій скутера, так і  власник «Мерседеса». Скутерист, намагаючись повернути ліворуч, не переконався в безпечності такого маневру та не побачив, що позаду нього на великій швидкості мчить легковик. Сталося  зіткнення. Юзом пішли скутер й іномарка. Мотоцикліста відкинуло із загорожі аж на стіну будинку, а перекинена іномарка покотилася тротуаром, змітаючи всіх і все на своєму шляху.

Усі деталі аварії з’ясовують слідчі. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ