Начальник Головного штабу МВС України Володимир Березан зустрівся з особовим складом міліції Полтавщини

Начальник Головного штабу МВС України Володимир Березан зустрівся з особовим складом міліції Полтавщини

22.06.13 19:24 0 1334
У процесі спілкування Начальник Головного штабу довів основні вимоги Міністерства внутрішніх справ до своїх працівників. Наголосив на пріоритетних напрямах роботи відомства в цілому та полтавських правоохоронців зокрема. Озвучив основні напрями реформування та вимоги Міністра до роботи міліцейських підрозділів.

На зустріч із начальником Головного штабу МВС України Володимиром Березаном очільник міліції Полтавщини Едуард Федосов зібрав своїх заступників, начальників галузевих служб та керівників міськрайвідділів області.

Звертаючись до учасників наради, Володимир Березан наголосив: «Своєчасність реагування на звернення, безумовна реєстрація заяв і повідомлень громадян та ефективна робота міліції з профілактики та розкриття правопорушень – це основні вимоги Міністра до кожного з нас».

Також начальник Головного штабу відомства акцентував увагу на протидії злочинам, що вчиняються в бюджетній сфері. Закликав активізувати роботу щодо боротьби з корупційними проявами. Наголосив на посиленні боротьби з економічними злочинами, особливо з порушеннями порядку здійснення операцій з металобрухтом та зайняттям гральним бізнесом.

Наприкінці зустрічі начальник УМВС області Едуард Федосов подякував Володимиру Березану за надану практичну та методичну допомогу міліції регіону та запевнив, що правоохоронці Полтавщини зроблять усе можливе, аби якісно виконувати свою роботу і мати високий рівень довіри населення.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ