У Криму міліція закрила букмекерську контору

У Криму міліція закрила букмекерську контору

22.06.13 19:37 0 886
Гральний заклад заробляв на азарті громадян, які протягом декількох місяців робили ставки на різні спортивні події. І хто знає, скільки б воно ще проіснувало, якби не професійна робота кримських правоохоронців.

Діяльність букмекерських контор в Україні заборонена Законом «Про заборону грального бізнесу» так само як ігрові автомати та казино, а дії власників такого бізнесу підпадають під ознаки кримінального правопорушення. Однак це не зупиняє горе-підприємців перед жагою легких грошей.

Букмекерська контора розмістилася в цокольному приміщенні одного з торгово-офісних центрів Керчі. Туди міг прийти будь-хто подивитися спортивні матчі, повболівати за улюблену команду. Однак, крім бажаної перемоги і морального задоволення, любителі спорту могли безперешкодно зробити грошові ставки на перемогу того чи іншого учасника спортивних змагань. За внесені готівкові гроші вони отримували квитанції, за якими, у разі виграшу ставки, могли отримати грошову винагороду.

Таку гру на гроші задокументували днями оперативники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю кримської міліції.

За інформацією начальника УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим полковника міліції Едуарда Онацького, на момент санкціонованого обшуку приміщення правоохоронці вилучили 5 комп'ютерів, 25 чеків з результатами ставок, близько 12 тисяч гривень, а також документи з інформацією про ставки на спортивні змагання. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення власників букмекерської контори.

Територіальним слідчим підрозділом відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом). Букмекерам загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень і конфіскація всього устаткування.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ