Вінницька міліція розслідує обставини травмування підлітка

Вінницька міліція розслідує обставини травмування підлітка

22.06.13 19:07 0 906
У Вінниці 14-річний хлопчик постраждав від вибуху невідомого предмета. Підлітку розтрощило фаланги двох пальців, він отримав ушкодження грудної та черевної порожнини. Хлопчика госпіталізували в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні та терміново прооперували.

Як повідомив завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Вінницької обласної дитячої лікарні Анатолій Стародуб, хлопчик поступив з поширеною вибуховою травмою, у важкому стані травматичного шоку. Наразі  стан дитини стабільний.

Після надходження повідомлення з лікарні, працівники міліції оперативно розпочали перевірку обставин травмування дитини. З’ясували, що у підлітка в руках вибухнув невідомий предмет. На місці події в районі гаражного кооперативу по вул. Келецькій у Вінниці працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, які ретельно обстежили територію та вилучили рештки предмету після вибуху, серед яких залишки мобільного телефону та дроти.

Наразі речові докази перебувають на експертизі, яка з’ясує, що вибухнуло в руках хлопчика.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, за фактом отримання тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.121 КК України. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Міліція затримала водія, ...

КОМЕНТАРІ