Найбільш резонансні злочини та події на 22.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 22.06.2013 р.

22.06.13 19:08 0 939
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 22.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14974 заяви та повідомлення громадян. З них 4583 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 687 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинуло та 112 - травмовано.

У Луганську в результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного  громадянина однієї із сусідніх держав. Попередньо встановлено, що він удень 20 червня в зазначеному місті, використовуючи пристрій для сканування сигналізації, з автомобіля місцевої жительки викрав грошові кошти у розмірі 680 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (Крадіжка).

На Миколаївщині працівники міліції затримали 28-річного чоловіка. Правоохоронці встановили, що він упродовж ночі 1 червня  в декількох селах Казанківського району області на місцевих кладовищах викрав металеві фрагменти з 29-ти могил. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.297 КК України (Наруга над могилою).

У Миколаєві в результаті проведення слідчих дій затримано 30-річного місцевого жителя. Правоохоронці попередньо з`ясували, що він увечері 20 червня в зазначеному місті у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свою співмешканку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство).

У місті Бахчисараї АР Крим правоохоронці затримали 55-річного раніше судимого, безробітного чоловіка. Попередньо встановлено, що він уранці 21 червня в зазначеному місті у своїй квартирі під час раптово виниклої сварки ножем убив свою співмешканку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство).

На Дніпропетровщині в результаті проведення слідчих дій затримано раніше судимого  65-річного жителя області. Його підозрюють у тому, що він увечері 19 червня під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження жителю Дніпродзержинська. Після цього, з метою приховання кримінального правопорушення, тіло відніс до лісосмуги (знайдено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство).

У місті Івано-Франківську в результаті проведення слідчих дій затримано 30- річного  чоловіка без певного місця проживання й роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 19 червня на вулиці зазначеного міста під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження чоловікові. Після цього, з метою приховування кримінального правопорушення, труп останнього вкинув до контейнера для сміття.

На Луганщині  в результаті проведення слідчих дій затримано громадянина однієї із сусідніх держав. Попередньо встановлено, що він на власному автомобілі намагався вивезти до іншої держави для надання послуг сексуального характеру двох жительок Луганщини, 1990 та 1995 року народження.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.ua

http://mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ