Віктор Шемчук привітав із випуском лейтенантів Академії сухопутних військ України ім. гетьмана Петра Сагайдачного

Віктор Шемчук привітав із випуском лейтенантів Академії сухопутних військ України ім. гетьмана Петра Сагайдачного

23.06.13 17:17 0 1570
Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук взяв участь в урочистих заходах з нагоди випуску офіцерів Академії сухопутних військ України ім. гетьмана Петра Сагайдачного, які відбулись 21 червня.

З вітальним словом до випускників звернулись начальник Академії сухопутних військ України ім. гетьмана П.Сагайдачного Павло Ткачук, Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Геннадій Воробйов, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та інші.

Варто відзначити, що цьогорічний випуск є найбільш чисельним. 280 курсантів отримали своє перше офіцерське звання – лейтенант. Окрім того, цього року в Академії сухопутних військ України вперше курсантам присвоїли кваліфікаційний рівень «магістр», а також почали випускати фахівців інженерної справи.

Голова облдержадміністрації Віктор Шемчук у вітальному слові до курсантів зазначив, що молоді лейтенанти – це нове покоління офіцерів, майбутня еліта нації.

«Ви є саме тими людьми, для кого поняття Вітчизна це не просто слово. Ви обрали святу професію – захищати свій народ. Це не простий, але почесний шлях і я переконаний, що саме ви станете рушієм позитивних змін в Україні», – сказав В.Шемчук.

Очільник області побажав випускникам хорошої долі,  міцного здоров’я, успіху в усіх починаннях та сили й наснаги для захисту нашої Вітчизни.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Чотири дерев’яні ...

КОМЕНТАРІ