Львівщина: дитячий табір «Росинка» прийняв «Малі Олімпійські Ігри»

Львівщина: дитячий табір «Росинка» прийняв «Малі Олімпійські Ігри»

23.06.13 13:15 0 928
В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом у Жовківському дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» в селі Зіболки відбулися „Малі Олімпійські ігри”.

На урочистому відкритті, при запалюванні олімпійського вогню, у справді олімпійському дусі понад 200 дітей вітали: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода; виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллехаммері, гірськолижниця Христина Опьола-Подгрушна; перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Тарас Перейма, заступник управління освіти молоді та спорту Ігор Тимощук та завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська; сільський голова с.Зіболки Олег Гусак.

Діти змагались у турнірах з настільного тенісу, футболу, волейболу, баскетболу. влучно попадали в ціль та швидкісним бігом долали 30 метрову дистанцію.

Всі учасники „Малих Олімпійських ігор” отримали сертифікати змагань, а призери та переможці нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині депутати ...
Наступна новина: На Львівщині під час ...

КОМЕНТАРІ