"Свобода" не допустила червонопрапорної провокації у Львові

"Свобода" не допустила червонопрапорної провокації у Львові

23.06.13 08:50 0 1598
Депутати від ВО "Свобода" не дозволили жменьці комуністів у День скорботи і вшанування пам'яти жертв нацистського та комуністичного режимів в Україні здійснити червонопрапорну провокацію біля монументу Слави, що на вул. Стрийській. Про це 22 червня 2013 року заявив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Свободівець нагадав, що 25 квітня цього року депутати Львівської міської ради заборонили використовувати окупаційну комуністичну і нацистську символіку на території Львова. "Аби проконтролювати дотримання цієї ухвали та остерігаючись повторення сценарію 9 травня 2011 року, на місце проведення акції прибули депутати ЛМР від ВО "Свобода". Близько 11:30 комуністи намагалися розгорнути окупаційну символіку тоталітарної держави – СССР, але депутати-свободівці відібрали прапори, що символізують терор проти українців, голодомори, мережу концентраційних таборів та інші жахіття, та передали їх у руки правоохоронців.

Шокує цинізм цієї політичної сили, яка вирішила влаштувати політичні ігрища в день, коли всі українці вшановують жертв Другої світової війни та мільйони невинно убієнних нацистською та совєцькою тоталітарними машинами", – зазначив свободівець Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ