На Тернопільщині валентин Хоптян привітав держслужбовців з професійним святом

На Тернопільщині валентин Хоптян привітав держслужбовців з професійним святом

23.06.13 08:10 0 1219
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян привітав державних службовців Тернопілля з їх професійним святом – Днем державної служби, який в Україні відзначатимуть 23 червня.

- Від роботи державних службовців у великій мірі залежить, як будуватиметься і розвиватиметься держава. Від їх професійних якостей, від бажання допомагати людям – ефективність державної служби, - сказав у своєму виступі голова ОДА.

Керівник області вручив кращим державним службовцям подарунки, подяки і грамоти облдержадміністрації. А також побажав присутнім віри у завтрашній день, міцного здоровя, радості і достатку.

Державних службовців також привітали заступник голови обласної ради Олег Боберський, голова обкому профспілки працівників державних установ Степан Стефанишин, в.о. начальника управління державної служби Головдержслужби України в Тернопільській області Галина Макаревич. Вона також зачитала вітального листа від керівника Головного національного агентства України з питань державної служби Вячеслава Толкованова.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ