На Тернопільщині олімпійський день єднає любителів спорту

На Тернопільщині олімпійський день єднає любителів спорту

23.06.13 12:25 0 953
На Театральному майдані Тернополя відбулися заходи Олімпійського дня, участь в яких взяли фізкультурними та спортсмени різних вікових категорій.

Впродовж п’ятниці на головній площі Тернополя відбувалися виступи та змагання з різних видів спорту. Своє мистецтво демонстрували юні скейтбордисти та ролери, спортсмени з греко-римської, вільної боротьби, фрі-файту, панкратіону, карате, дзюдо, боксу, кікбоксингу, фехтування, гімнастики, аеробіки, велотріалу, кендо.

Відбулися показові змагання з флорболу, ЮКО, футболу та стрітболу, сеанси одночасної гри з шахів та шашок, настільного тенісу, армспорту та гирьового спорту.

А кульмінацією Олімпійського дня став легкоатлетичний пробіг, який стартував о 17 годині. Участь у ньому взяли й представники обласної державної адміністрації – заступник голови ОДА Петро Гоч та начальник управління фізичної культури і спорту Ігор Підгайний.

«Чудовий захід! Подивіться який тут панує настрій, з яким захопленням наймолодші його учасники спілкуються із відомими тернопільськими спортсменами. Переконаний, що подібні акції мають важливе значення у справі популяризації спорту та здорового способу життя. Завдання ж влади – створювати умови для розвитку спортивної інфраструктури, стимулюти спортивні досягнень. Важливості цього питання засвідчують й нові соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича «Діти – майбутнє України», де особливий акцент робиться на всебічному розвитку кожної дитини, модернізації дитячих спортивних майданчиків, проведенні в 2014 -2015 роках Національного турніру шкільних баскетбольних команд Євро-2015», - каже Петро Гоч.

Разом з учасниками Олімпійського дня він подолав дистанцію символічного забігу та побажав організаторам і учасникам свята всіляких гараздів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Вишиванюк: Маємо ...
Наступна новина: На Львівщині депутати ...

КОМЕНТАРІ