У Чернівцях вшанували пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

У Чернівцях вшанували пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

23.06.13 08:30 0 1380
22 червня, в парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка біля Братської могили генералів та офіцерів Радянської армії, які загинули, визволяючи Буковину, відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни.

Покласти до пам’ятника квіти та вінки прийшли голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайнічеру, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар та Петро Ротар, голови районних у місті рад, голова міської організації ветеранів війни та праці Павло Бажерін, депутати, представники силових структур, громадських та релігійних організацій та мешканці нашого міста.

« ми вшановуємо 72-у річницю з дня початку Великої Вітчизняної Війни, яка забрала життя десятків тисяч наших земляків, – каже Олександр Паскар. – Низько схиляємо голову перед пам’яттю наших співвітчизників, яки загинули у боротьбі з фашистськими загарбниками, а також щиро вітаємо тих ветеранів, які з нами, кому судилося пройти найжорстокіші бої і залишитися живими».

Опісля покладання вінків та промов пам’ять загиблих вшанували залпами пострілів почесної варти. Наостанок для ветеранів було влаштовано поминальний обід.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ