Лави херсонської міліції поповнилися майже на 100 офіцерів

Лави херсонської міліції поповнилися майже на 100 офіцерів

23.06.13 18:43 0 1133
Розподіл випускників вищих навчальних закладів системи МВС відбувся в урочистій обстановці, у присутності колегії УМВС, особового складу, почесних ветеранів органів внутрішніх справ та представників засобів масової інформації.

Відкрив захід начальник УМВС України в Херсонській області генерал-майор Валерій Літвін.

Звертаючись до курсантів, він, зокрема, зазначив: «На кожного з вас чекають в практичних підрозділах органів внутрішніх справ України. Я впевнений, що в роботі ви покажете достойний рівень знань та набуті навички, а труднощі, які виникатимуть, будуть тимчасовими. Кожен з вас повинен пам’ятати, що разом із дипломом ви отримали не тільки погони офіцера міліції, а також і взяли на себе частку відповідальності за стан правопорядку в нашій області та в нашій країні».

Під час урочистостей начальник штабу УМВС розповів молодим спеціалістам про оперативну обстановку в області та дії слідчо-оперативної групи під час виїзду на місце події.

Також виступив начальник відділу психологічного забезпечення, який у своєму виступі зазначив, що при виникненні будь яких труднощів під час адаптації у новому колективі молоді фахівці можуть безперешкодно звернутись до міліцейських психологів.

До юних лейтенантів звернувся голова профспілки атестованих працівників міліції та представник Міжнародної поліцейської асоціації у Херсонській області.

Особливою турботою було наповнено звернення члена почесної колегії при УМВС, ветерана, полковника міліції у відставці Василя Десятника. Василь Іванович у своєму привітальному слові зазначив, що від кожного працівника міліції залежить, якими нас будуть бачити громадяни. Дуже важливі саме людські якості: чуйність, увага та дотримання професійної етики.

У свою чергу випускники пообіцяли служити людям так, щоб ним пишалися батьки, наставники і командири.

ВЗГ УМВС України в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сім років неволі за ...

КОМЕНТАРІ