Сім років неволі за зґвалтування неповнолітньої отримав зловмисник на Тернопільщині

Сім років неволі за зґвалтування неповнолітньої отримав зловмисник на Тернопільщині

23.06.13 18:50 0 1219
Тернопільський апеляційний суд залишив без змін вирок Лановецького районного суду щодо головного фігуранта кримінального провадження, розпочатого за фактом зґвалтування. Жителя району засудили до семи років позбавлення волі за наругу над неповнолітньою школяркою.

Подія сталася рік тому в одному з сіл Лановеччини. Потерпіла разом з подругами прийшли на дискотеку. Але так трапилося, що дівчата загубили одна одну. 14-річна школярка набрала номер мобільного коліжанки, але почула голос незнайомого чоловіка. На запитання дівчини, де подружка, невідомий запевнив, що та поруч з ним і запросив приєднатися до компанії.

Дівчина пішла до місця зустрічі. Та на її подив, подруги там не було.  Зустрів лише якийсь молодий чоловік. Школярка злякалась. Незнайомець почав переконувати, мовляв, з її подругою все гаразд і вона чекає її в іншому місці.  Побачивши, що дівчина завагалась, міцно схопив її за руку та потягнув за собою.  Школярка пручалась, намагалася втекти. Але чинити опір дорослому чоловікові сил не вистачило. Ґвалтівника затримали правоохоронці.

Проведена експертиза підтвердила, що відносно потерпілої зловмисник застосував фізичне та сексуальне насилля. Під час досудового розслідування також було встановлено, що мобільний телефон подруги підозрюваний забрав напередодні, залицяючись до дівчини.

Колегія суддів визнала жителя Лановеччини винним у вчиненні насильства. Тепер найближчих сім років свого життя він проведе за гратами. 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Луганщині вшанували ...

КОМЕНТАРІ