Міліція Луганщини розкрила зухвалий злочин всього за кілька годин

Міліція Луганщини розкрила зухвалий злочин всього за кілька годин

23.06.13 19:08 0 1196
Менше доби знадобилося працівникам Свердловського міськвідділу міліції, щоб розкрити розбійний напад на 64-річну пенсіонерку. Нещасна жінка стала жертвою злочину у себе вдома.

Увечері минулої суботи в будинок пенсіонерки, розташований в одному з дачних товариств, проник невідомий. Погрожуючи ножем, він став вимагати гроші. Їх у жінки не було.

Але нападник не повірив: зробив голосніше звук телевізора і почав оглядати будинок. DVD-програвач, пристрій для заточування бензопили, продукти з холодильника, пляшка горілки, ліхтарик, мобільний телефон, 80 гривень і срібний хрестик на ланцюжку - ось що стало здобиччю зловмисника. Забравши все це, він прив'язав перелякану жінку до крісла і пішов. Якось звільнившись, та негайно побігла до сусіда і викликала міліцію.

Грамотно сплановані оперативно-розшукові заходи дали свій результат. Зловмисник, а ним виявився раніше судимий місцевий житель 1992 року народження, був затриманий по гарячих слідах протягом доби. Викрадені речі вилучені.

Наразі ведеться досудове розслідування за ознаками частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Відділ зв'язків із громадськістю

ГУМВС України в Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ