Пограбування ювелірної крамниці в місті Умань розкрито

Пограбування ювелірної крамниці в місті Умань розкрито

23.06.13 19:27 0 1188
На початку березня цього року в місті Умань було скоєно резонансний злочин – посеред білого дня одну із ювелірних крамниць міста було пограбовано. Двоє невідомих чоловіків у масках увірвалися в магазин, наказали дівчині-продавчині лягти на підлогу, а самі прострілили вітрину, забрали золоті вироби та швидко зникли з місця пригоди. На все це зловмисникам знадобилося лише 30 секунд…

В залі крамниці охоронців не було, тому продавець, побачивши двох підозрілих чоловіків на порозі магазину, лише встигла натиснути кнопку виклику державної служби охорони. За фактом розбійного нападу слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції було зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Згодом правоохоронці встановили, що до скоєння цього злочину причетні троє чоловіків - жителів Дніпропетровської області віком від 29 до 32 років, яких уже міліція  затримала за вчинення аналогічного злочину в Миколаєві.

Наразі триває досудове розслідування. Діяння зловмисників перекваліфікували з ч.3 на ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Чоловікам загрожує ув’язнення строком від 8 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: МВС: грубих порушень ...

КОМЕНТАРІ