Найбільш резонансні злочини та події на 23.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 23.06.2013 р.

23.06.13 10:21 0 912
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 23.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14112 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4881– з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 710 дорожньо-транспортних пригод, в яких 21 особа загинула та 192 травмовано.

У місті Любомлі Волинської області в результаті проведення слідчих дій затримано 36-річного жителя міста Стрия Львівської області, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 22 червня на вулиці під час раптово виниклої сварки ножем убив 20-річного жителя Самбірського району Львівської області , безробітного. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Сніжному Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 30-річну місцеву жительку, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона вночі 22 червня на вулиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою вбила 36-річного місцевого жителя, безробітного, раніше судимого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Білозерську Добропільського району Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 22 червня у власній квартирі під час сварки на грунті неприязних відносин ножем убив свою 36-річну співмешканку, безробітну. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Житомирі в результаті проведення слідчих дій затримано 28-річну місцеву жительку., кухаря приватного кафе. Попередньо встановлено, що вона ввечері 22 червня в квартирі 47-річного чоловіка, без постійного місця роботи, під час сварки на грунті ревнощів ножем убила 26-річного місцевого жителя, безробітного, раніше судимого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові в результаті проведення слідчих дій затримано 63-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він уранці 22 червня у квартирі 72-річного пенсіонера, під час раптово виниклої сварки ножем убив його. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 46-річного  місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він удень 22 червня у власній квартирі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки на грунті неприязних відносин трьома пострілами з револьвера заподіяв вогнепальні поранення ноги своїй 44-річній дружині та аналогічне поранення 21-річному сину . Потерпілих госпіталізовано. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У Іршавському районі Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 54-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 21 червня у своєму будинку під час сварки на грунті неприязних відносин заподіяв ножове поранення плеча своїй 83-річній тещі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Малині Житомирської області в результаті проведення слідчих дій затримано 38-річного  жителя міста Києва, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 22 червня  шляхом пошкодження вхідних дверей, проник до приміщення торгового центру “Квартал” й з терміналу самообслуговування публічного акціонерного товариства одного із банків викрав 3,8 тис. гривень. Викрадене вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

                               Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.ua

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині з ...
Наступна новина: Сакіо Біка став чемпіоном ...

КОМЕНТАРІ