У Туреччині сталися нові сутички між поліцією і демонстрантами

У Туреччині сталися нові сутички між поліцією і демонстрантами

23.06.13 21:26 0 1164
У Туреччині в суботу сталися нові сутички між поліцією і демонстрантами, коли тисячі людей знову вийшли на протести на вулиці найбільшого міста Стамбула і столиці Анкари. Поліція вдавалася до водометів для розгону обох демонстрацій. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, виступаючи раніше в суботу перед тисячами прихильників своєї Партії справедливості і розвитку в місті Самсун, заявив, що заворушення останніх тижнів зіграли на руку ворогам Туреччини.

Прихильники прем’єра Туреччини і його Партії справедливості і розвитку (AK Parti) на зустрічі з ним у місті Кайсері, фото 21 червня 2013 року Він також знову закликав своїх прихильників дати належну відповідь демонстрантам своїм голосуванням на місцевих виборах наступної весни.

Акції, які почалися наприкінці минулого місяця як протест проти плану ліквідації невеликого парку Таксім-Ґезі у Стамбулі, переросли в політичні виступи з вимогою відставки прем’єра і уряду й сутички з поліцією, які поширилися й на інші міста країни. У сутичках між демонстрантами і поліцією потерпіли тисячі людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США закликали Гонконг ...
Наступна новина: Інформатор про стеження ...

КОМЕНТАРІ