Рівненська область: 22 червня рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на надання допомоги громадянам

Рівненська область: 22 червня рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на надання допомоги громадянам

24.06.13 08:45 0 840
22 червня рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області три рази виїжджали на допомогу громадянам. Першого разу виклик надійшов від стривоженої мешканки, яка проживає по вулиці Ювілейна 3, що в обласному центрі. Жінка розповіла рятувальникам, що вийшла на хвилинку з квартири та незчулася, як сильний протяг зачинив двері. А на газові плиті грілася вода, яка википіла. У квартирі відчувався різкий запах газу. Бійці Служби порятунку по висувній пожежній автодрабині швидко піднялися на балкон четвертого поверху, увійшли до помешкання та вимкнули газову комфорку, після чого провітрили помешкання.

Того ж дня, майже через годину до рятувальників зателефонував стривожений молодий батько, який повідомив, що по вулиці О. Дундича 5 у квартирі на третьому поверсі по необережності зачинився його чотирьохрічний син. Вже за декілька хвилин бійці Держслужби були на місці виклику, де за допомогою висувної пожежної драбини піднялися на вказаний поверх та звільнили малюка і передали щасливому батьку.

Після обіду за схожою схемою довелося допомагати громадянам і рятувальникам міста Кузнецовськ. У п’ятиповерховому будинку за адресою майдан Будівельників на четвертому поверсі у квартирі зачинився трьохрічний малюк. Рятувальники по висувній пожежній автодрабині через балкон проникли у помешкання та відчинили двері.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звертається до всіх мешканців Рівненщини з наполегливим проханням дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки у побуті. Шановні батьки: не залишайте без нагляду малолітніх дітей. Пам'ятайте: лише неухильне дотримання правил безпеки життєдіяльності допоможе Вам уникнути біди.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Забезпечення охорони ...
Наступна новина: Хитрість злодію не допомогла

КОМЕНТАРІ