Працівники ДАІ забезпечили безпеку під час міжнародного ралі

Працівники ДАІ забезпечили безпеку під час міжнародного ралі "Пекін-Париж"

24.06.13 11:47 0 757
На Полтавщині відбулося міжнародне ралі «Пекін-Париж» на ретро-автомобілях, організоване за сприяння «Автомобільної федерації України» (FAU).

«Учасників автопробігу на кордоні з Полтавською областю зустрічали працівники ДАІ, після чого супроводжували їх дорогами Котелевського, Зіньківського, Лубенського, Шишацького, Пирятинського та Миргородського районів. У складі групи налічувалося понад  100 ретро-автомобілів із понад 20 країн світу», - зазначив заступник начальника УДАІ Полтавщини Ігор Палієнко.

За словами начальника відділу ДАІ Зіньківського району Сергія Окари, гостей переважно цікавило питання щодо місця знаходження найближчих заправних станцій та місць відпочинку.

Під час пробігу територією нашої області працівники Державтоінспекції не лише забезпечили безпеку дорожнього руху, а й надавали консультації, поради та технічну підтримку всім учасникам авторалі.

Транзитні гості залишилися задоволеними краєвидами нашої області та гостинністю і доброзичливістю правоохоронців та жителів Полтавщини.

Ірина Пилипенко, УДАІ УМВС

України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ