На Хмельниччині викрили чергову аферу з бюджетними коштами

На Хмельниччині викрили чергову аферу з бюджетними коштами

24.06.13 14:14 0 1014
Посадові особи сільської ради у Теофіпольському районі розтратили майже 148 тисяч гривень, виділених на ремонт дороги.

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Хмельницькій області виявили та задокументували факт зловживання службовим становищем посадовими особами однієї з сільських рад Теофіпольщини. Шляхом внесення недостовірних відомостей в акти виконаних робіт, вони незаконно використали бюджетні кошти, виділені згідно розпорядження голови Хмельницької державної обласної адміністрації на проведення капітального ремонту дороги у своєму селі. Але фактично будь-які роботи щодо ремонту дорожнього покриття на вказаній вулиці не проводились.

Внаслідок злочинних дій посадових осіб сільської ради у Теофіпольському районі допущено розтрату бюджетних коштів у сумі 147 тисяч 617 гривень.

Слідчий відділ Теофіпольського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 «Зловживання владою або службовим становищем». Кримінального кодексу України Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вбивство батька син ...
Наступна новина: Уряд Афганістану прагне від ...

КОМЕНТАРІ