В Одесі працівники міліції вилучили 44,5 тис. контрафактних DVD-дисків

В Одесі працівники міліції вилучили 44,5 тис. контрафактних DVD-дисків

24.06.13 16:14 0 836
Правоохоронці Одещини провели санкціонований обшук в торгівельних павільйонах ПП «Книжковий ринок», розташованого по вулиці Єврейскій. В результаті чого із незаконного обігу вилучили 44, 5 тис. примірників контрафактних DVD-дисків.

Під час обшуку було задокументовано факти зберігання та реалізації дисків для лазерних систем зчитування, на яких відсутні контрольні марки України. В результаті з незаконного обігу вилучено 44 500 примірників контрафактних DVD-дисків без контрольних марок встановленого зразку на суму 1 мільйонів 113 тисяч гривень.

Крім цього, з незаконного обігу вилучено 787 пляшок алкогольної продукції відомих виробників на суму 315 тисяч гривень, які також були без марок акцизного збору України.

Після завершення розслідування матеріали будуть передані до суду, який і визначить ступінь провини порушників закону та міру покарання для них. Згідно ч. 1 ст. 203-1 (Незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва) Кримінального кодексу України, подібні дії караються штрафом від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією та знищенням дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання чи сировини для їх виробництва.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ