У Бердичеві правоохоронці затримали вбивцю 40-річного чоловіка

У Бердичеві правоохоронці затримали вбивцю 40-річного чоловіка

24.06.13 16:16 0 858
Трагічним фіналом закінчилася зустріч двох малознайомих людей в одному з кафе райцентру Житомирщини. Під час чергового «перекуру» між ними сталася суперечка, яка закінчилась вбивством. Винуватець поспішив втекти з місця події, однак оперативники Бердичівського міськвідділу встановили його особу та затримали уже наступного дня.

Майже опівночі до міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що поблизу одного з кафе міста виявлено труп чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Після приїзду слідчо-оперативної групи Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області було встановлено, що у загиблого ножові поранення грудної клітини та шиї.

Працівники кафе розповіли, що чоловік відпочивав цього вечора у їх закладі. У ході тривалого застілля він, як й інші відвідувачі, раз по раз йшов на вулицю покурити. Однак після чергового виходу не повернувся.

Знайшли чоловіка неподалік, у недобудованому фонтані й відразу викликали швидку. Проте допомогти йому уже ніхто не був у змозі.

Наразі причину смерті 40-річного чоловіка з’ясовує призначене судово-медичне обстеження.

- За даним фактом було відразу розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Юрій Олефір. – На місці події вилучено низку речових доказів, а також записи камер відеоспостереження.

Правоохоронці відновлювали події того вечора похвилинно, перевірили усіх відвідувачів закладу та іншу отриману інформацію.

Так, було встановлено, що між потерпілим і невідомим на вулиці стався конфлікт. Під час з’ясування стосунків незнайомець вихопив ножа й почав наносити удари загиблому, який сидів на фундаменті недобудованого фонтану. Від несподіванки та тілесних ушкоджень він впав. У такому ж положенні його застали лікарі викликаної швидкої допомоги.

Особу підозрюваного було встановлено, він виявився 30-річним місцевим жителем, який також того вечора розважався в кафе. Однак за місцем проживання чоловіка не було. Оперативники знайшли та затримали його в іншому помешканні, де він переховувався.

Нині затриманий визнає свою вину й, за його словами, суперечка із загиблим сталася через оплату рахунку. Втім досудове розслідування, яке й з’ясує усі мотиви та обставини, триває.

Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Алла Ващенко,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ