Городяни допомогли кримському дільничному затримати кишенькового злодія-гастролера

Городяни допомогли кримському дільничному затримати кишенькового злодія-гастролера

24.06.13 19:56 0 849
Зловмисник приїхав до Криму на промисел із іншої області. Мешканці Керчі бачили фото розшукуваного у міліцейських орієнтуваннях, які правоохоронці роздали працівникам центрального ринку після серії крадіжок.

В один із днів, помітивши підозрюваного на території, пильні продавці негайно повідомили про це старшому дільничному 1-го відділу Керченського міського управління міліції Олегу Кузьміну.

Підозрюваний був затриманий, ним виявився 29-річний житель іншої області, неодноразово судимий за скоєння кишенькових крадіжок. Як з'ясувалося, в Керч він навідувався періодично, на злодійський «промисел». Об'єктом його посягань ставали відкриті сумки та кишені громадян, в яких проглядалися гаманці або гроші. Побачивши відповідну жертву, лиходій вичікував, коли людина відвернеться, і непомітно для потерпілого діставав необхідне.

- Підозрюваного впізнали свідки, які бачили, як він скоював крадіжки. У співмешканки зловмисника було вилучено один з викрадених гаманців, - повідомив старший слідчий 1-го відділу Керченського МУ Сергій Панченко.

Наразі  зловмисник арештований, йому інкримінують діяння, передбачене ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу  України. Чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Ірина Можаровська

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині жінка ...
Наступна новина: У Києві затримано чоловіка, ...

КОМЕНТАРІ