Представник Луцької міської ради бере участь у Європейському тижні сталої енергетики

Представник Луцької міської ради бере участь у Європейському тижні сталої енергетики

25.06.13 13:00 0 989
24-27 червня 2013 року головний спеціаліст відділу з енергозбереження управління економіки Луцької міської ради Олександр Дей в якості енергоменеджера міста Луцька та як один із розробників Плану дій для сталого енергетичного розвитку міста бере участь у Європейському тижні сталої енергетики, який відбувається у м. Брюссель (Королівство Бельгія).

24 червня в приміщенні Європейського парламенту відбулася церемонія підписання «Угоди мерів» новими містами-членами. Цьогорічна церемонія стала четвертим заходом з моменту підписання Угоди, участь в якій взяли керівники європейських інституцій, європарламентарі, мери міст, представники регіональних та місцевих адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Від України разом із Асоціацією «Енергоефективні міста України», яка є офіційною структурою підтримки ініціативи «Угода мерів» в Україні, на конференцію запрошені 36 міст, серед яких Львів, Черкаси, Чернігів, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Луцьк, Київ, Рівне, Тернопіль, Житомир та інші.

Довідка:

Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Цього року вперше до святкувань долучились сотні учасників – як прості громадяни, так і організації та інституції.

Заходи, що відбуваються в рамках Європейського тижня сталої енергетики, завжди спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Вони сприяють поширенню найкращих практик, надихають на нові ідеї та об’єднують задля досягнення завдань ЄС щодо енергетики та цілей, що пов’язані зі зміною клімату.

Управління економіки Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: США попередили Росію про ...

КОМЕНТАРІ