В Луцьку у Мінську говорили про масштабні інвестиційні проекти

В Луцьку у Мінську говорили про масштабні інвестиційні проекти

25.06.13 13:15 0 1000
25-26 червня 2013 року в Мінську (Республіка Білорусь) відбувається Спільний Семінар проектів “Угода мерів - Схід” (проект Європейської комісії “Підтримка муніципалітетів Східного партнерства та Центральної Азії в Угоді мерів”) та “TACC” (Територіальний підхід до кліматичних змін).

Цей захід є Першим загальнонаціональним семінаром Угоди мерів в Білорусі. Семінар має на меті ознайомити представників різних міст з “Угодою Мерів”, її цілями і завданнями, досягненнями. Учасники ознайомляться з способами розробки масштабних інвестиційних проектів, залучення зовнішніх інвестицій, зменшенням викидів в атмосферу планети за рахунок системного скорочення споживання енергоресурсів і нарощування обсягів використання відновлюваних джерел енергії.

Луцьку міську раду на цьому заході представляє начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв. Він виступить з оглядовою доповіддю про практичний досвід розробки та впровадження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку м. Луцька до 2020 року, який був розроблений і затверджений у 2012 році.

Управління економіки Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ