Волинські рятувальники здобули срібло на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

Волинські рятувальники здобули срібло на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

25.06.13 13:55 0 1014
21 червня у Харкові завершився Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Загалом у змаганнях взяли участь близько 200 спортсменів – це 32 команди з усіх регіонів та навчальних закладів ДСНС України, а також збірна команда Бєлгородської області Російської Федерації.

Звання чемпіона з пожежно-прикладного спорту 2013 року виборола збірна команда міста Києва. Друге місце посіла збірна Волинської області. Третє – команда Київської області. Команда господарів Чемпіонату, збірна Харківської області посіла 10 місце.

Нагородження кращих спортсменів та команд проводили ветеран пожежної служби генерал-майор внутрішньої служби Пилип Десятніков, віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту України» Олександр Тарасов, ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, начальник Головного управління ДСНС у Харківській області Павло Одарюк та інші.

Під час свого виступу Олександр Тарасов подякував організаторам змагань, колективу Харківського гарнізону ДСНС та особисто начальнику Головного управління ДСНС У харківській області Павлу Одарюку за підготовку та сприяння при проведенні Чемпіонату України. Крім того, Олександр Тарасов висловив слова подяки ветеранам пожежно-рятувальної служби, учасникам змагань, комітету «Динамо».

Він також зазначив, що найкращі спортсмени, які на цьому Чемпіонаті показали відмінні результати, цього року будуть представляти нашу державу на Чемпіонаті світу, що проходитиме у Південній Кореї.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суд в Італії засудив ...

КОМЕНТАРІ