Міліція Севастополя розшукує зниклу туристку

Міліція Севастополя розшукує зниклу туристку

25.06.13 11:00 0 1156
Працівники севастопольської міліції проводять оперативно-слідчі дії, направлені на встановлення місцезнаходження Тетяни Сидорової, громадянки Росії.

Дівчина приїхала в Севастополь з Санкт-Петербургу 8 червня на відпочинок та безвісті зникла. Знайомі дівчини втратили з нею зв'язок вночі 13 червня та наступного дня звернулися із заявою до Балаклавського РВ УМВС.

Як розповів начальник УМВС України в м. Севастополі Валерій Радченко, з метою встановлення місцезнаходження Тетяни Сидорової була розгорнута робота оперативного штабу. В його склад окрім міліціонерів були залучені працівники Севастопольської міської Державної адміністрації, Головного управління МНС в м. Севастополі, ДП « Севастопольське лісне господарство», волонтери з пошуковими собаками, громадськість. З гори Куш-Кая, де останній раз бачили дівчину, розпочаті активні пошукові заходи, в яких взяли участь понад 60 правоохоронців. Станом на 14:00 годину 17 червня обстежено підгір’я гір Куш-Кая, Самналих-Бурун, Кокія-Кая, Малташ-Бурун, розщелину Казан-Дере, загальна площа склала біля 500 га. Було опитано 12 груп туристів, перевірено два неметових містечка, загальна кількість опитаних осіб склала 150 чоловік. Серед відпочиваючих у цьому районі працівниками міліції були розповсюдженні орієнтування, щодо зникнення дівчини. На жаль, поки заходів результатів не принесли.

В пошуках Тетяни Сидорової також брали участь військовослужбовці військових частин, розташованих в гірській місцевості селища Резервне. Вони обстежили місцевість, прилеглу до території частин.

Працівниками Балаклавського райвіддлу міліції з метою встановлення осіб, які могли зустріти громадянку Сидорову, було відвідано: 6 баз відпочинку урочища Ласпі, Батіліман, 10 торгівельних об’єктів, АЗС, селища Ласпі, Гончарне, Резервне, місця стихійного відпочинку, стоянку маломірних суден Балаклавської бухти, маршрутні автобуси кінцевої зупинки площі 1 Травня.

Військовослужбовцями держприкордонної служби з боку берегової лінії від Балаклавської бухти до урочища Батіліман була обстежена прибережна смуга.

Всім, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Сидорової Тетяни Миколаївни, прохання повідомити про це в міліцію.

Прикмети дівчини: на вигляд 25-27 років, зріст 165-170 см, худорлявої статури, волосся темне до плеч, очі карі, обличчя слов’янського типу.

Була вдягнута: в темну пайту з довгими рукавами, темно-сірі бриджі, спортивні тапочки світлого кольору.

Характерна прикмета - на спині між лопаток кольорове татуювання у вигляді жінки з крилами.

За фактом зникнення безвісти Сидорової Тетяни відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).

Випадок, коли під час екстремального відпочинку зникають люди, в Севастополі в цьому році вже, на жаль, не перший. В березні, намагаючись підкорити на байдарках річку Чорну, зникли четверо киян. Тоді все обійшлось без втрат. Правоохоронці встановили їх місцезнаходження за три годин та врятували.

Працівники міліції звертаються до всіх відпочиваючих. Збираючись до туристичного походу, дотримуйтесь правил безпеки в горах. Обирайте безпечні маршрути. Пересувайтесь групами, в яких обов’язково повинен бути досвідчений інструктор. Не скорочуйте маршрут, бо в невідомій місцевості це може коштувати вам життя.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині на ...
Наступна новина: Інформатор про стеження ...

КОМЕНТАРІ