Луцьк: табір відпочинку «Ровесник» відсвяткував своє 30-річчя

Луцьк: табір відпочинку «Ровесник» відсвяткував своє 30-річчя

25.06.13 16:30 0 1331
З цієї нагоди там відбулось урочисте свято. Привітати учасників літньої школи «Ерудит», які відпочивають у цьому таборі, та педагогів завітали Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, а також начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директори шкіл міста та батьки дітей, що відпочивають.

Зараз у цьому таборі функціонує перша зміна – літня школа «Ерудит» для творчих і обдарованих дітей. Саме таких двісті дітей з усіх шкіл Луцька відпочиває нині у цьому таборі. Тож вони не пожаліли сил й демонстрували присутнім свій талант у яскравих та захоплюючих художніх номерах. Вихованці школи показали гостям й свій мовний талант, демонструючи відмінне знання іспанської мови.

Микола Романюк привітав учасників літньої школи: «У цьому таборі зібралися кращі з кращих - гордість нашого міста, гордість наших шкіл, гордість батьків. За вами майбутнє, вам будувати державу», - зазначив міський голова Микола Романюк і подякував директорам шкіл та педагогам за їх роботу. «Дякую усім, хто причетний до гарного і змістовного відпочинку дітей. Педагогам, які працюють тут, дають нові знання нашим учням, усім, хто створює якісний і комфортний відпочинок для дітей», - звернувся до присутніх Микола Романюк та побажав учасникам школи гарно відпочити та набратись сил для нових звершень.

Опісля начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк оголосив подяки будівельним організаціям, які надали спонсорську допомогу для організації відпочинку. А також вручив грамоту управління освіти міської ради директору табору Ігорю Данильчуку. В свою чергу, він подякував міській владі та директорам шкіл міста за сприяння в організації якісного оздоровлення та відпочинку дітей.

Окрім того, аби діти цікавіше відпочивали, від Асоціації директорів шкіл міста подарували музичний центр. Тепер обдарована молодь зможе ще більше розвивати свої таланти та музичні здібності у таборі.

Завершилось свято спільною світлиною на згадку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: Тернопільщина: у ...

КОМЕНТАРІ