На Івано-Франківщині своїми спогадами про військові будні поділилися ветерани Галицького району

На Івано-Франківщині своїми спогадами про військові будні поділилися ветерани Галицького району

25.06.13 17:20 0 1021
З метою належного відзначення в районі Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні 21 червня 2013 року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Бродовича відбулося засідання круглого столу за участю керівництва району, ветеранів Великої Вітчизняної війни, начальників відділів та управлінь райдержадміністрації, лідерів політичних партій.

Володимир Бродович у вступному слові зазначив, що відповідно до листа Глави Адміністрації Президента України та на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 року №375-р «Про затвердження плану заходів з відзначення у 2013 році Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні», розпорядження обласної державної адміністрації від 17.06.2013 року №423 в державі значна увага приділяється вшануванню пам’яті жертв війни в Україні.

«Вшанування пам'яті загиблих, вивчення уроків трагічних подій Другої Світової війни є святою традицією і обов'язком, які необхідно зберігати і передавати нащадкам», - процитував Володимир Бродович слова Президента України.

Зі словами вдячності до ветеранів звернувся Мирослав Бобрис, керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

Присутні вшанували пам'ять жертв війни хвилиною мовчання.

Своїми спогадами про військові будні поділилися ветерани Василь Омельченко та Іван Крет. Вони висловили пропозиції до представників влади щодо медичного та соціального обслуговування ветеранів.

Учасники круглого столу висловили свої думки, що стосуються пам’яті про Другу світову війну та її уроків для сучасної України.

На закінчення зустрічі Володимир Бродович подякував ветеранам за їх неоціненний подвиг і запевнив, що влада і надалі буде турбуватися про тих, хто воював із фашистськими загарбниками.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ