На Івано-Франківщині 90-річчя ветерана Великої Вітчизняної Івана Савіна

На Івано-Франківщині 90-річчя ветерана Великої Вітчизняної Івана Савіна

25.06.13 17:33 0 1090
23 червня за дорученням голови Івано-Франківської облдержадміністрації організовано привітання учасника бойових дій, ветерана Великої Вітчизняної війни, члена президії обласної ради ветеранів України Івана Олексійовича Савіна з нагоди 90-річчя від дня його народження. Заступник начальника управління-начальник відділу зв’язків з громадськістю інформаційно-аналітичного управління обласної державної адміністрації Микола Токаренко вручив Івану Олексійовичу Почесну грамоту облдержадміністрації за активну життєву позицію, патріотичне виховання молоді.

Ветеран подякував керівникам облдержадміністрації “за продовження традиції шанобливого ставлення до ветеранів Великої Вітчизняної війни і пам’яті про Велику Перемогу”, високо оцінивініціативи Президента України, спрямовані на підвищення соціальних стандартів для ветеранів війни.

Довідково.

Савін Іван Олексійович народився 23 червня 1923 року в Калузькій області (Російська Федерація). Службу проходив у Збройних Силах в період з 27.06.1941 по 26.04.1963 років, в тому числі в діючій армії з 30.08.1942 р. по 09.05.1945 р. Був начальником артилерійської служби на Сталінградському, Донському, Воронежському, Українському фронтах. Нагороджений двома орденами Червоної зірки, орденом Б.Хмельницького, медалями “За відвагу”, “За бойові заслуги”, “За оборону Сталінграда”, “За взяття Будапешта”, “За перемогу над Німеччиною”, “За взятття Відня” та багатьма іншими бойовими нагородами. Проживає в івано-Франківську.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За два місяці у ЦНАП ...
Наступна новина: На Тернопільщині Михайло ...

КОМЕНТАРІ