Представники преси та туристичних компаній Португалії ознайомились із туристично-привабливими місцями Львівщини

Представники преси та туристичних компаній Португалії ознайомились із туристично-привабливими місцями Львівщини

25.06.13 18:29 0 929
22–25 червня для представників преси та туристичних компаній Португалії за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Жовківської та Сколівської райдержадміністрацій, міських рад Моршина, Жовкви та Львова, представництва Міністерства закордонних справ у м.Львові та Посольства України в Португалії організовано пізнавальний тур по туристично-привабливих місцях Львівщини.

Метою візиту стало ознайомлення з туристичними і рекреаційними  принадами області та вивчення потенційних можливостей організації туристичних програм для португальських туристів в область.

Подорож Львівщиною португальська делегація розпочала 23 червня в День Святої Трійці з  відвідання дерев’яної церкви Пресвятої Трійці 1720 року у м.Жовкві, яку напередодні 21 червня рішенням сесії ЮНЕСКО в Камбоджі включено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. До Списку ЮНЕСКО включено 8 дерев’яних церков Карпатського регіону, 4-ри  з яких  розташовані на Львівщині. В Державному історико-архітектурному заповіднику у м. Жовкві гості ознайомились з неповторними пам’ятками -  ансамблем Вічевої площі, Жовківським замком, костелом Св.Лаврентія, комплексом Василіанського монастиря.

Наступним туристично-рекреаційним об’єктом маршруту було м. Моршин. Екскурсія відбулась центральною частиною бальнеологічного курорту – парковою зоною, де розташований бювет лікувальних вод. Також гостей із Португалії гостинно ознайомили із провідними санаторно-курортними закладами, серед яких санаторій «Аркадія», «Мармуровий палац» та санаторій «Київ».

Далі по маршруту делегація вирушила на Сколівщину до гірськолижного комплексу «Плай», де відвідала церкву, музей бойківської та гуцульської культури, конференцзали, інфраструктуру. Гірськолижний курорт настільки припав до душі іноземцям, що вже відбулись переговори щодо організації турів до курорту.

Завершальним пунктом маршруту став лікувально-розважальний комплекс «Золота Форель» в с. Коростів.

Проведення пізнавального туру для представників туристичного бізнесу та журналістів із Португалії стало ще одним кроком на шляху до просування унікального туристичного та рекреаційного продукту Львівщини на міжнародні туристичні ринки, що у майбутньому сприятиме збільшенню іноземних туристичних потоків в область.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному відкрили ...
Наступна новина: Делегація Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ