Міністр екології та природних ресурсів України приїхав на Рівненщину

Міністр екології та природних ресурсів України приїхав на Рівненщину

25.06.13 20:30 0 965
Робоча поїздка Олега Проскурякова розпочалася з відкриття сміттєпереробного заводу, який збудували поблизу Рівного. Там з відходів вироблятимуть альтернативне паливо для ПАТ «Волинь-Цемент». Тож Міністр побуває на виробництві, де йому продемонструють користь від такої новації, а саме наскільки використання сміття здешевить вартість цементу.

Потому Олег Проскуряков ознайомиться з роботою комунального підприємства «Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне» та проінспектує умови, в яких цьогоріч оздоровлюватимуть понад 4 тисячі відпочивальників Рівненщини. Крім того, посадовець відвідає нововідкритий обласний перинатальний центр, на модернізацію якого в рамках Нацпроекту «Нове життя», ініційованого Президентом України, спрямували значні бюджетні інвестиції.

В рамках робочої поїздки Міністр екології та природних ресурсів України також побуває в Центрі променевої терапії обласного комунального закладу "Рівненський обласний онкологічний диспансер". Там від запрацює другий лінійний прискорювач, який підсилить вже діючі потужності. Також Олег Проскуряков відкриє оновлене радіологічне відділення.

На завершення посадовець проведе нараду в облдержадміністрації, де обговорить актуальні для області екологічні проблеми та питання ефективного використання природних ресурсів.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На неправомірній вигоді ...
Наступна новина: На Рівненщині запрацював ...

КОМЕНТАРІ