За два місяці у ЦНАП звернулося дві тисячі тернополян

За два місяці у ЦНАП звернулося дві тисячі тернополян

25.06.13 17:32 0 953
Впродовж двох місяців Центр надання адміністративних послуг працює у Тернополі на Острозького, 6. За цей час, за словами керівника центру Лесі Бобрівець, до них звернулося близько двох тисяч громадян. Відтепер в єдиному приміщенні тернополяни можуть отримати ряд послуг управлінь міськради та дозволи різних міських служб.

«Найбільша кількість звернень стосується документів дозвільного характеру – до 50%, також найбільш затребувані людьми – земельні, квартирні та житлово-комунальні питання, - зазначає Леся Бобрівець. - Адміністративні послуги загалом надає відділ земельних ресурсів, управління ЖКГ, благоустрою та екології, управління містобудування та архітектури. Неадміністративні – відділ квартирного обліку та нерухомості, служба у справах дітей та неповнолітніх, управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів. Усі послуги – безкоштовні, крім окремих дозволів служб міста».

Загалом у Центрі надають 14 адміністративних, 18 неадміністративних та 45 послуг дозвільного характеру. В перспективі, як переконують працівники центру, перелік адмінпослуг збільшиться.

Зручним методом запису на прийом у центрі є електронна черга. Скористатися нею відвідувачам допомагає адміністратор. В інформаційних терміналах можна ознайомитися з послугами, в реєстраційних – зареєструватися і отримати талончик з порядковим номером у черзі, котрий автоматично висвітлюється на електронному табло.

Для зручності працівники надають послуги по суботах та працюють без обідньої перерви. Двічі на тиждень прийом здійснюють до 20.00.

При подачі документів у центрі відвідувачам дають їх опис, зазначають перелік поданих документів, дату звернення та кінцевий термін надання послуги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ