На Тернопільщині Михайло Головко привітав учасників і гостей фестивалю "Братина"

На Тернопільщині Михайло Головко привітав учасників і гостей фестивалю "Братина"

25.06.13 17:33 0 1020
24 червня 2013 року на Тернопільщині біля Данилової гори у селі Стіжок відбувся мистецько-краєзнавчий фестиваль "Братина". Спочатку організатори провели святкове богослужіння у церкві Святої Трійці, а потім розпочали культурно мистецьке дійство. На свято, аби привітати учасників і гостей фестивалю, прибув народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко.

"Нині, як ніколи, потрібно на таких святкуваннях пропагувати наші традиції й пісні. У нас хочуть забрати українську мову, а далі візьмуться за землю та нас із вами. Ми повинні довести владній банді, що не забули традицій наших предків, які до останнього боролися за свободу, мову й землю. Потрібно щодня бути українцем і тоді ніякі провокатори не зможуть нас роз'єднати. Окремо хочу подякувати усім учасникам і організаторам, адже всі ми знаємо, що на культуру, освіту, медицину та спорт не скеровують коштів, бо все йде на силові структури і забаганки олігархів.

Свідомим українцям доводиться організовувати подібні заходи лише за рахунок власного ентузіазму, бо лише так вдається поширювати і плекати наші пісні й традиції", – зазначив свободівець Михайло Головко.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Міліціонери Полтавщини ...

КОМЕНТАРІ