У Львові на свято Святої Трійці правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку

У Львові на свято Святої Трійці правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку

25.06.13 16:39 0 1052
Під час святкування свята Святої Трійці та Зіслання Святого Духу, працівники міліції несли службу з охорони громадського порядку у посиленому варіанті та не допустили жодних правопорушень.

 

Так, 23 та 24 червня 2013 року громадяни відзначили свято Святої Трійці та Зіслання Святого Духа. Працівники міліції у посиленному варіанті несення служби забезпечили охорону громадського порядку біля місць зібрання людей.

А також 22 червня 2013 року на території Львівської області відбулись масові заходи, приурочені Дню скорботи і вшануванню памяті жертв війни в Україні. Під час святкування біля Монументу Слави деякі учасники масового заходу намагались розгорнути червоний прапор. Інші – спробували перешкодити їм у цьому. Проте, правоохоронці не допустили порушень громадського порядку та оперативно спрацювали на місці події.

У ці дні у місті відбулися й інші святкові заходи. Зокрема, трасою «Львівський трикутник» пройшов фестиваль «Кільцеві перегони старожитніх автомобілів «Леополіс Гран Прі 2013»; громадська організація «Карпати» під патронатом міського голови Львова організувала Міжнародний футбольний фан-фестиваль «Єврофан-2013»; за ініціативи Львівської громадської організації авто-фан-клуб «ЗАЗ - КОЗАК» проводився Міжнародний фестиваль класичних автомобілів «Леополіс Гран Прі» та Міжнародні туристичні автоперегони Люблін – Рава-Руська – Жовква – Львів.

 

Щоденно охорону громадського порядку у місті на час святкування вказаних вище заходів забезпечували понад 300 працівників міліції, які не допустили жодних порушень громадського порядку.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ