Міліціонери Полтавщини викрили телефонного жартівника

Міліціонери Полтавщини викрили телефонного жартівника

25.06.13 17:39 0 902
До чергової частини Кременчуцького міського управління міліції Полтавщини надійшло повідомлення від чоловіка, який назвався В’ячеславом і повідомив, що в аудиторії коледжу одного з університетів, вбили студента.

У телефонній розмові чоловік стверджував, що нібито вбивство скоїв викладач вказаного закладу.

Працівники Крюківського райвідділу міліції негайно виїхали на місце пригоди та розпочали ретельну перевірку.

У ході проведення ряду заходів оперативники встановили, що ні у вказаній аудиторії, ні у навчальному закладі вбивства не було.

Виявилось, що це був чийсь злий жарт. Тож зусилля правоохоронців були направлені на встановлення особи, яка телефонувала до міліції і надала неправдиву інформацію про скоєння тяжкого злочину.

Копітка робота дала позитивний результат. Жартівником виявився 16-річний студент першого курсу цього ж навчального закладу.

По даному факту розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), що карається обмеженням волі до 2-х років чи позбавлення волі до 3-х років.

Наразі «жартівника» взято на облік до кримінальної міліції у справах дітей Крюківського райвідділу. Із хлопцем проводиться роз’яснювально-виховна робота.

Прес-служба Кременчуцького МУ

 УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: змії!

КОМЕНТАРІ