Літні табори під пильним оком хмельницьких правоохоронців

Літні табори під пильним оком хмельницьких правоохоронців

25.06.13 20:40 0 1006
Справжнє шоу для 250 вихованців дитячого табору «Чайка» у Головчинцях Летичівського району влаштували працівники УМВС України в Хмельницькій області.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей завітали до школярів зі своїми колегами з роти міліції особливого призначення «Беркут», спецпідрозділу «Сокіл» та Державтоінспекції.

Табір «Чайка» став першим з 12 подібних закладів в області, які у межах оперативно-профілактичної операції «Літо-2013» мають на меті відвідати правоохоронці з метою профілактики та ознайомлення дітей з професією міліціонера.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей розробили спеціальну програму, за якою в ігровій формі школярі ознайомляться з усіма тонкощами роботи різних служб міліції.

Бійці спецпідрозділів продемонстрували дітям показові виступи: прийоми рукопашного бою, приклади затримання імітованих правопорушників, вправи зі стрільби та захоплення заручників.

Після цього таборяни змогли сам на сам поспілкуватися та сфотографуватися з працівниками міліції, взяти у руки бойові автомати, приміряти на себе захисні шоломи та куленепробивні жилети.

Діти взяли участь у конкурсах, повторили правила дорожнього руху, побували у спецавтомобілях ДАІ та віддавали накази через справжню радіостанцію.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині внаслідок ...
Наступна новина: Депутати-свободівці ...

КОМЕНТАРІ