Тернопільські фермери отримали в лізинг від ПриватБанку сільгосптехніку на мільйон гривень

Тернопільські фермери отримали в лізинг від ПриватБанку сільгосптехніку на мільйон гривень

26.06.13 11:53 0 1060
ПриватБанк і фермерське господарство «Скочеляс» (Тернопільська обл, село Грабовець) уклали договір фінансового лізингу на суму понад 1 млн грн, який дозволить підприємству вести роботу з використанням найсучаснішої агротехніки. Як повідомили в банку, надана за договором лізингу сума, буде спрямована на поповнення машинного парку підприємства зернозбиральних комбайном Tucano 320 з зерновою жаткою С600.
 
За словами тернопільських фермерів, рішення укласти лізинговий договір було продиктовано тим, що сьогодні ПриватБанк надає самі доступні умови для фінансового лізингу сільгосптехніки, яких більше немає в Україні.
 
"Отримання такої техніки в лізинг дозволить нам своєчасно зібрати і реалізувати врожай, крім того, знизити втрати зерна при збиранні і отримати відчутний економічний ефект", - говорить директор фермерського господарства Василь Скочеляс.

На сьогоднішній день обсяг фінансування, наданого ПриватБанком українським агропідприємствам, перевищує 11 млрд. грн. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в ПриватБанку спеціальними програмами фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того, з травня 2013 кожен клієнт-аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко і без зайвих витрат і формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відстрочень платежу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: США закликали Росію все ж ...

КОМЕНТАРІ