Кожен четвертий власник Android користується ПРИВАТ24

Кожен четвертий власник Android користується ПРИВАТ24

26.06.13 12:14 0 972
Кожен четвертий український власник Android смартфона користується платіжними додаткам для електронного банкінгу Приват24. Як повідомили в ПриватБанку, 1 червня кількість завантажень Приват24 для Android перевищила 600,000 шт, що стало абсолютним українським рекордом і значним досягненням серед банківських додатків глобального Google Play. Всього ж в Україні, за даними мобільних операторів, на 1 червня Android смартфонами користувалися більше 2,3 мільйона абонентів.

"Остання версія Приват24-смарт набула принципово нову функцію - можливість розпізнавання будь-яких карт камерою смартфона - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь, - цей простий і зручний спосіб прийому платежів доступний тепер кожного Клієнта".

Також в оновленій версії смарт-банку істотно поліпшені функції замовлення та активації карт Visa internet, оновлені виписки по рахунках корпоративним клієнтам, сервіс пошуку банкоматів, терміналів та відділень банку.

Додаток Приват24-смарт доступно для безкоштовного завантаження на Google Play. На сьогоднішній день цим та іншими мобільними платіжними додатками ПриватБанку користуються більше 1 млн клієнтів. Загальна кількість клієнтів системи онлайн-банкінгу Приват24 в Україні, за даними на 25 червня 2013 року, становить понад 3 млн осіб, за добу користувачі системи здійснюють 500 тис. транзакцій, середній розмір однієї транзакції становить близько 400 грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ