Проведено капітальний ремонт чергової соціальної квартири у Чернівцях

Проведено капітальний ремонт чергової соціальної квартири у Чернівцях

27.06.13 08:08 0 1169
Невдовзі у Чернівцях функціонуватиме уже п’ята соціальна квартира, у якій проживатимуть діти, позбавлені батьківської опіки. На виконання рішення виконавчого комітету міської ради на замовлення департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, комунальним підприємством «Містобуд» у період з 20.02.2013 року по 07.06.2013 року було проведено капітальний ремонт квартири маневрового фонду міської ради на вул. Авангардній, 43-А.

Вартість основних фондів, які приймаються в експлуатацію, склала 190,992 тис. грн., в тому числі вартість будівельно-монтажних робіт – 152,702 тис. грн.

На об’єкті виконані всі будівельно-монтажні роботи, передбачені проектно-кошторисною документацією, а саме:

- замінено всі дверні блоки;

- виконано шпаклювання з подальшим фарбуванням стін та стель;

- влаштовано стяжки;

- влаштовано покриття підлог з ламінату та керамічної плитки;

- проведено електромонтажні та сантехнічні роботи, влаштовано каналізацію;

- змонтовано електричні вимикачі та розетки, а також сантехнічні прилади; (до речі на сайті 1sthome.ru ви знайдете поради по домашньому ремонту, а саме: как правильно провести электропроводку в доме і встановити розетки).
)

- встановлені газовий котел ARISTON BS II 24 CFNJ та комбінована газова плита ZANUSSI.

Роботи виконані з належною якістю, в повній мірі відповідають державним будівельним нормам. Після ремонту квартира передана Чернівецькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для тимчасового проживання дітей позбавлених батьківської опіки.

Нагадаємо, що 1 червня вийшов указ Президента України №312/2013 “Про додаткові заходи із забезпечення гарантій реалізації прав та законних інтересів дітей”. У ньому він, зокрема, поставив завдання перед Кабінетом Міністрів розробити з урахуванням досвіду міст Донецька, Кіровограда, Чернівців та затвердити положення про соціальну квартиру для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також сприяти вивченню та поширенню такого досвіду у регіонах країни.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ