Буковина: на Путильщині відбулось відкриття нового райвідділу міліції

Буковина: на Путильщині відбулось відкриття нового райвідділу міліції

27.06.13 08:52 0 947
Учора в селищі Путила Чернівецької області відбулось урочисте відкриття нового райвідділу міліції. Правоохоронці вперше за останні 66 років переїхали у нове приміщення.

З 1947 року Путильській райвідділ міліції розташовувався в маленькому старому приміщенні, що давно прийшло у непридатність. Умови, в яких працювали правоохоронці можна назвати наближеними до бойових. Тому відкриття нового райвідділу міліції, оснащеного всім необхідним для повноцінного функціонування стало історичною подією.

На відкриття завітав губернатор краю Михайло Папієв, очільник Чернівецької міліції Олександр Демидов, керівництво області та району, а також представники засобів масової інформації.

Будівля, яку відновили для працівників міліції, бачила багатьох господарів. У повоєнні роки тут була середня школа. З 70-х років по 90-ті тут містився відділ освіти. Потім до 2001 року тут знов була школа. А з 2001 року це приміщення взагалі пустувало та було геть занедбаним.

Капітальний ремонт робився впродовж двох років і в результаті вийшло приміщення, у якому створені всі сучасні умови, для того, аби працівники Путильського райвідділу могли належно виконувати свої службові обов’язки.

Честь перерізати стрічку була надана очільнику обласної адміністрації Михайлу Папієву, голові обласної ради Михайлу Гайнічеру та керівнику Буковинської міліції Олександру Демидову.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов у своїй вітальній промові зазначив: «Я сподіваюсь, що особовий склад Путильського РВ зробить все від них залежне, щоб люди, які приходитимуть сюди по допомогу були впевнені – вони її отримають, а правопорушники - знали, що за будь яку спробу переступити закон їх чекає справедливе покарання. Переконаний, ваша відданість справі, вміння долати труднощі і перешкоди будуть надійними оберегами для ваших земляків. А ми, в свою чергу, готові і надалі вам у цьому сприяти».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ