В Чернівецькій області до Дня Конституції вручено нагороди кращим міліціонерам

В Чернівецькій області до Дня Конституції вручено нагороди кращим міліціонерам

27.06.13 08:30 0 719
Напередодні Дня Конституції України в управлінні МВС України в Чернівецькій області керівник буковинської міліції Олександр Демидов відзначив найкращих працівників міліції.

На урочистості з нагоди державного свята були запрошені особовий склад УМВС, ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ.

У своїй вітальній промові начальник УМВС області Олександр Демидов зазначив, що Конституція 1996 року увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України, а обов’язок міліціонерів сприяти реалізації вимог Основного Закону. Для цього правоохоронні органи мають забезпечити адекватне реагування на злочинні прояви, своєчасне розкриття скоєних протиправних дій та притягнення до відповідальності тих осіб, які нехтують нормами права.

Наприкінці заходу за зразкове виконання службових обов’язків, професійну майстерність, сумлінне ставлення до роботи та з нагоди річниці Дня Конституції України нагороджено найкращих працівників Буковинської міліції.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Працівники Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ