Лучани підтримують створення Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1

Лучани підтримують створення Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1

27.06.13 08:14 0 713
Таку думку висловили мешканці району ЛПЗ та лікарі, які прийшли на шнє засідання 42-ї сесії міської ради.

Після запитів депутати перейшли до розгляду питання «Про перейменування комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1», автором якого є депутат міської ради Андрій Осіпов. У проекті рішення він запропонував перейменувати комунальний заклад «Луцький Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» на комунальний заклад «Луцька амбулаторія загальної практики сімейної медицини № 1». Проте не всі депутати розділили його позицію.

Депутат міської ради Євген Ткачук зауважив, що до нього звернулися мешканці району ЛПЗ та лікарі цього комунального закладу із проханням підтримати створення Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1. На їх думку, це крок до підвищення ефективності медицини та її наближення до населення. За словами Євгена Ткачука, під зверненням підписалось 485 мешканців. Його думку розділив депутат Сергій Григоренко й зазначив, що необхідно зважати на думку лучан-виборців.

Висловила свою позитивну позицію щодо цього питання від імені мешканців району ЛПЗ його жителька Валентина Єгорова. Вона зазначила, що стало легше отримати кваліфіковану допомогу, швидко та зручно дістатись до Центру. Сімейний лікар Ігор Дмитрук поінформував, що у своїй практиці чує схвальні відгуки дітей та батьків за створення Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1. На його думку, створення такого Центру -це доцільне рішення та продиктоване часом. Висловила свою позицію й головний лікар вищезазначеного закладу Лідія Кривдік. Вони подякували міському голові та депутатам міської ради за створення Центру.

Заслухавши промовців, депутати не підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заповнення декларації з ...

КОМЕНТАРІ