В Луцьку розпочала роботу 42-га сесія міської ради

В Луцьку розпочала роботу 42-га сесія міської ради

27.06.13 11:06 0 835
Депутати міської ради зібралися на чергову сесію міської ради.

Розпочали роботу обранці громади з «хвилини мовчання», якою вшанували пам'ять нещодавно померлого свого колеги Леоніда Лаби.

Сформувавши порядок денний, обранці громади перейшли до озвучення запитів та запитань.

Депутат Анатолій Бірюков повідомив, що до нього звернулися батьки дітей, які відвідують ЗОШ № 15. Тут майже перед самим входом на територію школи встановлені металеві гаражі, які заважають проходу. Він просить розібратися, чи законно вони встановлені, у іншому випадку їх демонтувати. Також Анатолій Бірюков наголосив на необхідності ремонту фасаду ЗОШ № 15 та ДНЗ № 32.

Про встановлення «лежачих поліцейських» поблизу пішохідних переходів на вулиці Рівненській поблизу кладовища просив депутат міської ради Олександр Пиза. Він наголосив, що там досить жвавий рух і людям важко перейти дорогу.

Обранець громади Євген Ткачук зазначив, що до нього звернулися мешканці району ЛПЗ, які просять нанести дорожню розмітку на пішохідних переходах.

Щодо ремонту прибудинкової території та встановлення дитячих майданчиків у дворах на Дружби Народів, 8 а та Потебні, 58 звернувся депутат Микола Яручик.

Ряд депутатів озвучили запити, які стосувалися ремонту дорожнього покриття вулиць міста та встановлення дорожніх знаків. Зокрема, це Юрій Вега, Петро Савчук, Артур Василевський, Андрій Калахан.

У своєму запиті Сергій Григоренко запропонував доручити управлінню капітального будівництва та архітектури віднайти у місті найоптимальніше місце для встановлення пам’ятника автомобілю «ЛуАЗ» («Волинянка»). За його словами, ця машина тривалий час випускалася на нашому автозаводі. Він зауважив, що «Волинянка» стала своєрідним символом нашого регіону.

Також свої запити і запитання озвучили депутати Андрій Козюра, Ганна Кравчук, Руслан Ніколайчук, Роман Бондарук, Павло Данильчук, Аскольд Пекарський, Андрій Осіпов, Юрій Корольчук.

Любов Серба озвучила заяву ВО «Свобода» щодо рішення Сенату Республіки Польща з приводу українсько-польського протистояння у 40-х роках минулого століття.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області під ...

КОМЕНТАРІ