У Волинській області розпочалися змагання з пожежно-прикладного спорту серед професійних рятувальників ,

У Волинській області розпочалися змагання з пожежно-прикладного спорту серед професійних рятувальників ,

27.06.13 11:39 0 856
26 червня на базі спорткомплексу управління ДСНС України у Волинській області розпочалися щорічні змагання з пожежно-прикладного спорту. Загалом, демонстрували свою майстерність близько ста рятувальників – кращі представники гарнізонів, у яких вони працюють.

Привітати учасників команд прийшли ветерани та пенсіонери пожежної охорони. Відкрив змагання начальник управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

«У пожежонебезпечний період ми повинні перевірити ще раз боєздатність наших підрозділів та показати професійну майстерність, щоб у подальшій роботі використовувати ці навички для виконання нелегких завдань із ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Успіх у кожній рятувальній операції залежить від фізичної підготовки рятувальника», – наголосив він у вступному слові.

Напередодні жнивної кампанії боєздатність працівників ДСНС є надзвичайно актуальною, оскільки у випадку лиха саме вони будуть боротися з вогнем з подвійними зусиллями.

За першість у п’яти видах з пожежно-прикладного спорту змагалися представники 21 команди. Свої навички вогнеборці демонстрували у підйомі штурмовою та висувною драбинами, у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. Кожен з цих етапів змагань містить елементи бойової роботи на пожежах. У підсумку перше загальнокомандне місце у команди ДПЧР- 1 м.Луцька, друге - ДПРЧ-4 м. Ковеля, третє - ДПРЧ- 13 смт Маневичі.

Завтра змагання продовжаться – у боротьбу за першість області вступлять працівники державних пожежно-рятувальних постів області.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Продовжується виплата ...
Наступна новина: У Львівській області щодо ...

КОМЕНТАРІ