У Волинській області тривалість митних і контрольних процедур на Ягодинській митниці Міндоходів скорочено

У Волинській області тривалість митних і контрольних процедур на Ягодинській митниці Міндоходів скорочено

27.06.13 08:30 0 830
Фахівці Ягодинської митниці Міндоходів попередньо перевірили документи на кожну другу партію вантажів, що слідували через українсько-польський кордон. Час проходження митних процедур товарів, що підлягають попередньому документальному контролю, скоротився на 15-20 хвилин, – повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Тим часом, загальний контроль по смугах руху «червоний коридор» на території обслуговування Ягодинської митниці Міндоходів в середньому триває 1 годину 10 хвилин. Якщо порівняти цей показник із минулим роком, то час перебування на митниці вантажного і пасажирського транспорту в ході проведення загального контролю скоротився на 5 відсотків.

Щоб перетнути українсько-польський кордон по смугах спрощеного контролю «зелений коридор» пасажирському автотранспорту знадобиться в межах трьох хвилин. Як свідчить статистика, протягом п’яти місяців 2013 року середній час проведення контрольних процедур в пунктах пропуску Ягодинської митниці по обидві сторони кордону для пасажирського автотранспорту склав 2 хвилини 55 секунд.

Довідково: в зоні обслуговування Ягодинскьої митниці Міндоходів в середньому 60 відсотків пасажирського автотранспорту перетинає кордон за спрощеною процедурою, тобто «зеленим коридором».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ