Парки Тернополя чекає реконструкція та генеральне прибирання

Парки Тернополя чекає реконструкція та генеральне прибирання

27.06.13 09:51 0 778
Активна підготовка до традиційних святкувань у Тернополі не оминула і парки. КП «Об’єднання парків культури та відпочинку» влітку має традиційне завдання – привести до ладу зелені куточки міста. Зокрема в парках наразі впорядковують території - проводять підрізку кущів, збирають сміття, косять траву.

«До Дня конституції активно готуємо парк Шевченка, оскільки тут проходитиме основна маса заходів, - зазначає завідувач парками Шевченка та Старий Парк Богдана Олещук. – Традиційно ми косимо парки раз в місяць. Цього року через дощову погоду парки заростають з феноменальною швидкістю. Наприклад, у Старому Парку розпочали косіння з 16 червня До 4 липня плануємо завершити тут роботи – обкосити потрібно понад7 гектарів.. Паралельно приводимо до ладу й інші парки, зокрема перший на черзі парк Шевченка, адже наближається святкування Дня конституції».

Загалом оновлення парків цього року – один з пріоритетів при підготовці Тернополя до Дня міста та чемпіонату з водно-моторних видів спорту. Оновлені фонтани тернополяни побачать у парках «Топільче» та Шевченка. Крім того, в «Топільче» відремонтують доріжки та центральну алею. В парку Шевченка відкриють оновлений дитячий майданчик, також повним ходом тривають роботи з реконструкції Набережної, яку планують завершити до 1 серпня.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати внесли зміни до ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ