На Тернопіллі на спортивне свято прийшли родинами

На Тернопіллі на спортивне свято прийшли родинами

27.06.13 09:24 0 775
З нагоди Олімпійського дня спортивна база «Динамо» відчинила свої двері для сімей співробітників органів внутрішніх справ. На майданчиках фізкультурно-спортивного товариства відбулися захоплюючі та видовищні спортивні баталії. І не тільки серед дорослих. Для дітей, які прийшли вболівати за батьків-спортсменів, організували різноманітні ігри та естафети, зустрічі з відомими «динамівцями».

У день спортивного свята чотири команди-фіналістки волейбольних змагань за програмою «Динаміада-2013» боролися за звання кращих. Учасники суперництва демонстрували майстерне володіння волейбольним м’ячем. Призові місця розподілилися наступним чином: чемпіоном випробування стала команда пенітенціарної служби, другими на п’єдестал пошани зійшли рятувальники, бронза дісталася спортивному колективу обласної міліції, команда Служби безпеки України посіла четверте місце. Кращим гравцем змагань було визнано Юрія Білоуса (колектив УДПтСУ).

Кубки і дипломи переможцям баталій вручили начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області Віктор Гулич, начальник управління Державної пенітенціарної служби Павло Лосик, начальник Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій Євген Лукавий, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Підгайний та директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Володимир Ванджура.

Вручаючи відзнаки, полковник міліції Віктор Гулич привітав динамівців та усіх, хто любить фізичні заняття. Побажав учасникам підкорення нових спортивних вершин, а головне, - щодня дружити із фізичною культурою.

Продовженням спортивного свята стали конкурси та естафети для наймолодших учасників дійства. Окрім цього для дітей провели цікаві майстер класи. Свою майстерність продемонстрували сноубордисти ДЮСШ «Екстрім», а призерка чемпіонату світу 2013 року з біатлону Анастасія Меркушина провела заняття зі стрільби з пневматичної гвинтівки для усіх бажаючих.

Також хочеться додати, що майданчики тернопільських «динамівців» не пустують і у будні. Тут постійно відбуваються спартакіади зі службово-прикладних та масових видів спорту, змагання та турніри. До різноманітних заходів правоохоронці залучають дітей. Хто знає, можливо, саме так для окремих із них почнеться дорога до великого спорту, як у відомих «динамівців».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ