На Тернопіллі дільничні Бережанщини відсвяткували новосілля

На Тернопіллі дільничні Бережанщини відсвяткували новосілля

27.06.13 09:40 0 738
Аби покращити якість роботи дільничних інспекторів, а заодно поліпшити взаємодію міліціонерів з населенням, на Бережанщні відкрили дільничний пункт міліції. Урочисті входини до нового приміщення відбулися напередодні свята українських шерифів.

Привітати дільничних бережанської землі прибули керівники обласного управління внутрішніх справ, облдержадміністрації, районної та міської влади, голови сільських рад.

«Дільничний - це особа, до якої, в першу чергу, звертаються громадяни за допомогою. В залежності від його професіоналізму, вміння вислухати і вчасно надати правову допомогу в людей складається думка про діяльність всієї правоохоронної системи», - зазначив у своєму виступі голова ОДА Валентин Хоптян.

Важливим чинником, що впливає на плідну роботу дільничного інспектора, є наявність службового приміщення, де можна проводити прийом громадян, вести довірливу бесіду, уважно слухати заявників.

«Робота дільничних інспекторів – це не лише виконання функціональних обов’язків., – звернувся до присутніх начальник обласного управління внутрішніх справ Віктор Сак, – До вас люди йдуть з турботами та проблемами, які не завжди в компетенції міліції. Тому дільничний – це захисник, порадник. Дякую вам за терпіння, за професіоналізм, за те, що не шкодуючи ні сил, ні здоров’я працюєте і примножуєте ті славні традиції та безцінний досвід своєї служби».

Яке ж новосілля без подарунків. Дільничних Бережанщини за віддану та сумлінну працю нагородили почесними грамотами, подяками, пам’ятними сувенірами.

Після церемонії розрізання символічної стрічки священики освятили приміщення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ